Faptele bărbatului demonstrează dragostea lui mai mult decât orice cuvinte. Când bărbatul este îndrăgostit cu adevărat, simți acest lucru. Vei înțelege asta doar din acțiunile lui și nu din vorbele deșarte.


Nu trebuie să te laşi vrăjită de vorbele pe care ţi le spun bărbaţii din jurul tău, importante sunt faptele! Când un bărbat este îndrăgostit cu adevărat de tine, se va strădui să te facă să te simți perfect, mai ales în dormitor. În condițiile în care își dorește foarte mult să te cucerească definitiv, va face tot ce-i stă în putere în acest scop.

Când vă aflați în dormitor, un bărbat care este îndrăgostit va încerca să testeze tot felul de gesturi de tandrețe ca să-și dea seama ce îți dorești cu adevărat. Astfel, nu va trebui să te miri dacă are momente când te sărută, după care te mângâie cu pasiune sau te strânge cu putere în brațe. Acestea nu sunt altceva decât dovezi ale faptului că este interesat de tine, că te dorește, că vrea să te cunoască în profunzime.

Când ai lângă tine un asemenea partener, ia în calcul că acesta nu își dorește o simplă aventură, ci așteaptă și el o relație de durată. Câte dintre noi nu își doresc să aibă alături un asemenea partener, care să ne facă să ne simțim împlinite din toate punctele de vedere.

 

 

 
 
Loading...