Prima noapte de dragoste trebuie să fie una specială. Este un eveniment unic, o experienţă sentimentală puternică şi care are rolul de a apropia partenerii.


La primul contact sexual, nu este indicat să adoptați poziții acrobatice pe care le-ați văzut în filmele pentru adulţi. Aceste ipostaze vor veni o dată cu trecerea timpului dar, pentru prima noapte de dragoste, poziția misionarului este ideală.

Îi poţi spune partenerului să încetinească sau să intensifice ritmul mișcărilor, în funcție de cum îţi doreşti, iar această penetrare este cea mai clasică dar și cea mai naturală și care se potrivește cerințelor ambilor parteneri. Poate îţi doreşti, ca și fată, să stai deasupra. Nici aceasta nu este o poziție deloc de neglijat, deoarece poți ghida singură mișcările pentru ca penetrarea să nu fie prea adâncă și penisul să nu intre prea brusc.

Pentru o primă experiență sexuală reușită, încercați să creați o atmosferă cât mai caldă, mai intimă și mai romantică. Folosiți-vă de muzică, lumânări, flori, începeți prin atingeri ușoare, sărutări, mângâieri în zona intimă, și lăsați totul să vină de la sine și actul sexual să se desfășoare cât mai natural.

 
 
Loading...