Din dorința de a aduce tot timpul ceva nou în viața sexuală, multe cupluri dau frâu liber imaginației și pun în practică poziții care pot duce mai degrabă la luxații și febră musculară, decât la orgasm.


Sexul trebuie să însemne foarte multă plăcere. Cu toate acestea există câteva ipostaze sexuale care vă pot pune în dificultate. Iată câteva dintre cele mai periculoase poziții care trebuie puse în practică cu foarte mare atenție.

1. Pasarela

În cazul în care femeia își pierde echilibrul în această postură, penisul se poate răni. Ceea ce se poate întâmpla cu foarte multă uşurinţă fiindcă poziţia este extrem de incomodă şi poate da naştere unor accidente.

2. Avalambitaka

Este o poziţie foarte interesantă fiindcă permite demonstrarea forţei fizice a partenerului, lucru destul de incitant pentru o femeie. Dar poate fi considerată şi una dintre cele mai periculoase poziţii sexuale deoarece bărbatul o poate scăpa pe femeie din mâini, penisul se poate îndoi, iar spatele partenerei poate suferi trauma serioase.

3. Trofeul

În această poziţie partenerul trebuie să fie foarte puternic, deoarece va susţine toată greutatea femeii. În cazul în care nu poate face acest lucru este indicat să nu se iubească în această ipostază. Există posibilitatea ca partenera să cadă și să se accidenteze.

4. Fulgerul

Este una dintre pozițiile sexuale cele mai periculoase și nu este recomandată nici celor experţi în dormitor. În cazul în care femeia se dezechilibrează există posibilitatea să-i rupă penisul partenerului.

5. Bormașina

Pentru a încerca această poziţie trebuie ca ambii parteneri să aibă putere în braţe. Este considerată şi una dintre cele mai periculoase poziţii sexuale deoarece nu se ştie unde va nimeri penisul, în vagin sau în anus.

Loading...