O sumedenie de oameni se plâng cu fiecare prilej pe care îl prind de viaţa lor intimă în care nu se mai întâmplă nimic palpitant, dar foarte puţini spun că au şi făcut ceva ca să îndrepte lucrurile


Celor mai multe persoane le este aproape imposibil să treacă peste timiditate, ruşine, prejudecăţi. Puţine sunt cuplurile pe care le auzim că au o comunicare bună din punct de vedere sexual. Nu suntem roboţi, nu ştim ce e în mintea celui de lângă noi sau ce îşi doreşte, dacă nu discutăm.

Lipsa comunicării şi iniţierii unei partide de sex sunt cele mai mari greşeli pe care le putem face în intimitate. Ar fi interesant să aflăm câte partide de sex s-au irosit pentru că unul dintre parteneri n-a avut curajul să arate că vrea să facă dragoste, iar celălalt n-a îndrăznit pentru că s-a simţit nedorit sau pentru că, pur şi simplu, s-a săturat să fie mereu el cel care iniţiază sexul.

Pe lângă faptul că relaţia va avea de suferit, din cauza dezechilibrului dorinţei, nici noi nu ne vom simţi prea bine pentru că nu discutăm şi nu ne exprimăm deschis şi uşor poftele sexuale.

 

Loading...