Atât femeile, cât şi bărbaţii se masturbează, însă doamnele şi domnişoarele nu sunt atât de dornice să vorbească despre aceste subiect. Un clip ajuns viral pe internet arată ce crede fetele cu adevărat despre masturbare.


Deşi ai crede că fetelor le e ruşine să vorbească despre masturabare sau chiar că nu fac aşa ceva: nimic mai greşit, aşa cum o demonstrează clipul de mai jos, conform mic.com.

Câteva fete din New Delhi au fost întrebate ce cred despre masturbare. 

"Toată lumea o face. E o nevoie normală. E natural", a spus una dintre ele. 

Întrebate cât de des se masturbează, fetele din clip spun că "Uneori", "Rar" sau "De câte ori simt nevoia". 

Când au fost rugate să descrie cum s-au simţit după ce s-au masturbat prima oară, toate fetele au avut reacţii pozitive. "A fost grozav. Eliberator", a spus una dintre ele. Multe dintre ele au mai recunoscut că se uită la filme porno pentru a se excita: "Poţi să te uiţi la ceva fierbinte pentru a te excita", spune o altă fată. 

Totuşi, cei care au realizat clipul recunosc că nu toate fetele sunt dispuse să vorbească despre asta: "Am decis să vorbim numai cu fete pentru că vrem să le convingem să nu fie atât de speriate de masturbare. Femeile din New Delhi se tem să discute despre sexualitate şi văd masturbarea ca un taboo". 

Loading...

Alte articole