Ne învârtim în jurul ideii de normalitate şi nu ne propunem nimic mai mult sau mai puţin decât ca relaţiile noastre amoroase să se încadreze în sfera "normalului". Dar nu ne dăm seama că există foarte multe lucruri care se încadrează în sfera normalităţii şi care pot fi sănătoase într-o relaţie.


Normalitatea, mai ales cea într-o relaţie, e relativă, şi diferă în funcţie de cei ce formează cuplul. Chiar dacă psihologii îţi vor spune că anumite lucruri nu sunt normale, în realitate ele se întamplă şi sunt foarte comune într-o relaţie.

Dacă vrei să fii fericită, fii atentă la nevoile iubitului tău. Ascultă-l și încearcă să îl înțelegi, iar dacă vrei să se deschidă în fața ta, încearcă să nu îl judeci când îți spune ceva. Fii prietena lui cea mai bună!

Într-o relație este normal ca fiecare partener să aibă o viață! Nu trebuie să faceți totul împreună și să aveți doar prieteni comuni. Nu renunța la viața ta doar pentru că te-ai îndrăgostit! Independența este foarte importantă!

Când ești mult timp cu o persoană, uiți să îi mai spui de ce îl iubești! Este important să îi mai amintești din când în când iubitului tău de ce te-ai îndrăgostit de el!

Niciodată nu este prea multă afecțiune sau romantism! Sărutați-vă cât de des puteți, pentru că astfel nu veți lăsa flacăra să se stingă.

Certurile și micile neînțelegeri sunt normale într-o relație, câtă vreme nu au loc în fiecare zi. Este important să spui ce te deranjează, cu riscul de a-l enerva pe celălalt, pentru că altfel nu faci decât să acumulezi frustrare.

 

 
 
Loading...