Tantra reprezintă una dintre cele mai vechi filozofii despre sexualitatea spirituală, despre care se spune că intensifică şi prelungeşte legătura care există între îndrăgostiţi. Îşi are originea în filozofiile taoistă şi budistă. Cei care practică tantra învaţă multe din yoga, pentru a descoperi legătura dintre trup şi suflet. Ei afirmă că devin una cu energia din trupurile lor, utilizând tehnici de respiraţie şi de meditaţie.


Această legătură creează o experienţă fantastică pentru ambii parteneri

Când fac dragoste în poziţiile sexuale tantrice, ei respiră sincronizat cu partenerul de cuplu şi-l privesc ţintă în ochi. Ei afirmă că în timpul acestui gen de act sexual, pot simţi cum li se combină energiile sexuale cu cele ale partenerului de cuplu şi în timp ce au orgasm energia lor combinată se ridică până la ceruri şi cei doi se unesc cu universul.

Sexul tantric este diferit de sexul tradiţional

Mare parte din tantra se referă la atingerea reciprocă iubitoare a celor doi parteneri, deoarece taoiştii cred că energia din trupul tău este reîncărcată atunci când eşti atinsă pentru o lungă perioadă de timp. O parte din ritualul sexului tantric implică poziţii sexuale care pot ajuta la prelungirea interacţiunii sexuale şi care asigură o experienţă sexuală mai bogată, pentru întregul trup.

Ţinta nu este neapărat orgasmul, ci mai degrabă îmbogaţirea întregii experienţe sexuale

Te poţi aştepta şi să simţi plăcere timp de ore întregi în cursul ritualului sexual şi poţi chiar să descoperi că simţi o legătură intimă puternică cu partenerul tău timp de mai multe zile după aceea.

 
 
Loading...