Ai avut o primă întâlnire cu un băiat, însă lucrurile nu au decurs aşa cum îţi doreai. Nu ai simţit că între voi ar putea fi mai mult decât o simplă prietenie. Chiar dacă îţi vine să dai bir cu fugiţii, nu este indicat să recurgi la un astfel de gest. Până la urmă, nu ai de ce să îl faci să sufere. Îi poţi trimite un mesaj în care să îi scrii că te bucuri că ai avut ocazia să îl cunoşti, însă nu esti ferm convinsă că lucrurile vor funcţiona şi pe viitor între voi..


Chiar dacă el insistă să ştie ce nu a funcţionat bine, nu îi detalia toate motivele pentru care nu îţi doreşti să ai o relaţie serioasă cu el. De asemenea, nu dezbate fiecare lucru care nu ţi-a plăcut la întâlnire. Nu numai că îl vei răni, dar s-ar putea să ajungă să te urască.

Uneori refuzul poate fi cel mai greu lucru pe care trebuie să îl faci în viaţă. Însă, nu trebuie să dai speranţe deşarte unei persoane, dacă nu o placi. Adoptă o atitudine rece, răspunde-I greu la mesaje şi cu siguranţă va înţelege pe parcurs că nu eşti interesată de persoana lui. Nu trebuie să te simţi vinovată că îl refuzi, gândeşte-te că nu întotdeauna în viaţă lucrurile ies aşa cum ne dorim.

 

 
 
Loading...