Cei mai mulţi bărbaţi îmbrăţişează deschis această idee şi nu vei fi desconsiderată, dacă eşti femeia pe care ei o caută. Ceea ce contează, din punctul lor de vedere, este genul de femeie care ajunge în patul lor. O tipă care are un spirit libertin şi nu este prea afectată de ceea ce spun cei din jurul ei sau bărbatul de lângă ea va fi întotdeauna preferată în locul unei femei care nu este sigură pe ea şi pe calităţile ei.


Niciun bărbat care face sex de la prima întâlnire nu vrea să ajungă să regrete că a făcut asta cu persoana nepotrivită. Întotdeauna va fi mai atras de o femeie seducătoare decât de una cuminte, cu alură inocentă, pe care a cunoscut-o recent. Nu vrea să strice ceva ce ar putea deveni o relaţie serioasă.

Pentru unii bărbaţi nu este de actualitate faptul că au o relaţie cu o femeie care a făcut sau nu sex la prima întâlnire. De vreme ce relaţia merge înainte şi cei doi se înţeleg foarte bine, acest amănunt nu contează absolut deloc. Acest lucru se datorează faptului că amândoi au căzut de acord asupra acestei decizii şi nu se judecă reciproc pentru că au acceptat să facă asta.

 
 
Loading...