Atunci când spui despre partenerul tău că nu este foarte priceput în pat, cu siguranţă ai nişte motive întemeiate. Una dintre cele mai frecvente probleme ale cuplurilor este faptul că bărbaţii nu se concentrează suficient de mult pe orgasmul iubitelor lor. Acest lucru poate fi soluţionat prin comunicare, însă trebuie să fii foarte atentă cum pui problema, astfel încât să nu îl jigneşti pe partenerul tău de viaţă.


O altă posibilă nepotrivire este cea legată de mărimea penisului său, respectiv de dimensiunea vaginului tău. Aceasta poate fi ajustată prin stăpânirea unor poziţii optime, care să sporească sau să diminueze penetrarea, în funcţie de caz.

Relaţiile de lungă durată pot trece prin impasuri sexuale, din cauza plictiselii care intervine după o anumită perioadă. Lipsa interesului sexual poate fi "tratată" prin jocuri sexuale şi escapade care să stimuleze atât imaginaţia ta, cât şi pe cea a partenerului tău.

Tot în cazul relaţiilor de lungă durată se poate întâmpla ca frecvenţa sexului să se reducă tot mai mult, pe măsură ce tu şi partenerul tău evoluaţi în plan emoţional. În acest caz, nu vă rămâne decât să faceţi eforturi pentru a vă condimenta viaţa sexuală, eventual prin impunerea, de comun acord, a unor intervale regulate la care să faceţi sex.


 

 
 
Loading...