De cele mai multe ori, când petreci foarte mult timp alături de partenerul de viaţă, există riscul să apară plictiseala. Într-o relație de cuplu de lungă durată, este posibil să știi deja ce își dorește cel de lângă tine, ce are nevoie, ce îi displace.


Poate sunteți în acel moment în care, dacă ieșiți în oraş, fiecare poate să dea comanda în locul celuilalt, fără să se teamă că va greși. Este un lucru extrem de frumos, însă această siguranță și cunoaștere a celuilalt riscă să aducă și ceva nedorit: plictiseala în cuplu.

Trebuie să știi că siguranța nu poate înlocui intimitatea, pasiunea și bucuria pe care le simțeai la începutul relației. Plictiseala, dacă apare, riscă să distrugă iubirea și sentimentele frumoase pe care le aveți unul pentru celălalt. Este foarte important să păstrezi aprinsă scânteia pasiunii, chiar și după mulți ani de conviețuire cu partenerul. Atracția, dorința nu trebuie să dispară niciodată, iar celelalte sentimente, de prietenie, intimitate, care apar în timp, trebuie să le completeze pe acestea, nu să le înlocuiască.

 

 
 
Loading...