Cu siguranţă că îţi pui această întrebare aproape de fiecare dată când trebuie să te epilezi în zona intimă. Cele mai bune prietene îţi spun că ele nu au deloc păr pubian, iar cosmeticiana te întreabă dacă vrei epilat total şi tu te gândeşti că aşa trebuie.


Te simţi ciudat să te epilezi în zona intimă? Te întrebi dacă ar trebui să elimini absolut tot părul pubian? Adevărul este că unele femei preferă să nu aibă deloc păr pubian, altele se simt ciudat fără el, ca şi cum ar fi mai expuse, mai vulnerabile.

Iată ce trebuie să aveţi în vedere despre epilatul zonei intime

Epilarea inghinală este o modalitate de îngrijire corporală pentru care poţi sau nu să optezi. Cu siguranţă însă, nu este absolut necesară şi nu reprezintă o condiţie care trebuie îndeplinită pentru a te angaja în actul sexual.

Nu trebuie să ţii cont de ceea ce spun cei din jur despre părul pubian, pentru că, în cele din urmă, contează doar opinia ta şi a partenerului de viaţă. Dacă tu te simţi confortabil păstrând puţin păr în zona intimă, iar iubitul tău nu este deranjat de acest lucru, nu ai de ce să te stresezi. Important este să discutaţi deschis despre acest lucru încă de la început.

Loading...