Chiar dacă unora ar putea să li se pară neplăcut, multe reprezentante ale sexului frumos sunt foarte excitate în perioada menstruaţiei. Important este ca ambii parteneri să accepte ideea unui act sexual în aceste condiţii şi să ţină cont de respectarea unor reguli de igienă riguroase.


Experienţa unei partide de sex cu o femeie aflată la menstruaţie poate să facă un bărbat să treacă peste eventualele neplăceri. Reperezentantele sexului frumos sunt mai dornice şi se excită mai repede în această perioadă a lunii, din cauza „furtunii“ hormonale de care au parte.

Îmbunătățește orgasmul și calmează crampele

Atunci când este în perioada delicată a lunii, femeia poate să fie un pic mai excitată decât în mod normal, din cauza nivelului de estrogen şi testosteron care îi inundă trupul. Mai mult decât atât, pentru un plus de plăcere poate fi responsabil și fluxul de sânge, care asigură o lubrefiere suplimentară. Acest lucru poate contribui la atingerea orgasmului. În plus, activitatea fizică din timpul sexului poate îmblânzi crampele abdominale, iar acest lucru este dovedit științific.


 

Loading...