A trece peste o despărţire poate fi unul dintre cele mai dureroase lucruri care ţi s-a întâmplat, mai ales din cauza rănilor adânci pe care le lasă. A sta agăţată de fosta relaţie nu îţi aduce niciun beneficiu, de aceea cel mai sănătos este să te desprinzi de ea pentru a putea iubi din nou. Iată ce poţi face pentru a reuşi să te bucuri în continuare de viaţă şi să continui să mergi mai departe.


Deşi se întâmplă tuturor ca la un moment dat să se despartă, când eşti tu pusă în această situaţie, parcă nici un sfat nu mai funcţionează. Primul impuls, după ce iubitul îţi spune că vrea să vă despărţiţi este să te închizi în casă şi să-ţi plângi de milă. Oricâte explicaţii logice ale despărţirii ai găsi, nici una nu are cum să te mulţumească.

Ce e de făcut în această situaţie?

Organizează-ţi timpul în aşa fel încât să fii ocupată şi să nu te mai gândeşti la fostul continuu. Nu evita contactul cu prietenii apropiaţi, ba, din contră! Vorbeşte cu ei, sunt oameni care ţin la tine şi care te vor ajuta să treci peste această perioadă. Vei descoperi, astfel, că există şi persoane care te apreciază şi pentru care eşti importantă.

Chiar dacă e dificil să te gândeşti la planuri, ordonează-ţi priorităţile. Oferă-ţi timp pentru tine! Ieşi în oraş şi distrează-te cu prietenele tale, încearcă să nu mai afli veşti despre fostul tău iubit, mergi la cursuri, unde vei întâlni oameni cu aceleaşi pasiuni ca ale tale. Nu lua despărţirea ca pe cel mai rău lucru care ţi s-a întâmplat. Fii deschisă la persoanele noi care apar în viaţa ta şi se arată interesate de tine şi chiar dacă la început ai putea avea tendinţa să le îndepărtezi, nu face asta, căci poţi pierde persoane valoroase. Oferă şanse şi bucură-te de noi începuturi.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: