Nu trebuie să fii expertă în pat ca să înnebuneşti un bărbat, ci să ai atitudinea potrivită. Dacă eşti o fire spontană şi activă, îţi va fi mult mai uşor să-ţi satisfaci partenerul. În schimb, dacă eşti o fire introvertită şi ai anumite complexe, mai mult ca sigur vei ruina atmosfera din dormitor.


Bucură-te mai mult de senzaţiile pe care le experimentezi şi uită de toate problemele care îţi trec prin cap. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face înainte de o partidă de sex este să îţi limpezeşti mintea şi să te detaşezi de tot. Preia şi tu conducerea în intimitate, nu îl lăsa doar pe el să fie persoana dominantă. Transmite cu ajutorul corpului ceea ce îţi doreşti. Mângâie-te, geme de plăcere şi exteriorizează tot ceea ce simţi. Faptul că eşti atât de deschisă în pat îl va incita pe iubitul tău mai mult decât îţi imaginezi.

Pune în practică tot ce ţi se pare mai interesant şi crezi că ţi-ar face plăcere să experimentezi. După ce îi vei creşte apetitul sexual iubitului tău, vei avea parte de partide din ce în ce mai intense.

 
 
Loading...