Majoritatea bărbaţilor acordă o mare importanţă mărimii penisului. Din punctul lor de vedere, această calitate simbolizează virilitate, masculinitate şi forţă. Dar sunt situaţii în care, lungimea penisului depăşeşte orice imaginaţie.


O situaţie uimitoare este în cazul triburilor Caramoja din Uganda de Nord şi Mamba din Noile Hebride, unde există bărbaţi ale căror penisuri sunt lungi de 43 de centrimetri. "Ei practică obiceiul straniu de a-şi înfăşura penisurile în mulţi metri de  ţesătură şi de-a  le extinde în mod ritual. Ei merg cu penisurile atârnate până la genunchi”, scrie Eve Marx în cartea „101 lucruri despre sex”.

caramoja_uganda.jpg

caramoja
Despre membrii tribului Caramoja din Uganda se spune că sunt extrem de dotaţi
Foto: str8talkchronicles.com

De regulă, bărbaţii tind să exagereze cu mărimea  organului genital  formându-şi  o imagine greşită. Lungimea  penisului  diferă  semnificativ  în funcţie de locul unde puneţi ruleta. Dacă îl măsuraţi de la baza  penisului  până peste gland sau de la testicule până peste gland se va vedea o diferenţă.

Pe de altă parte, există o mare variaţie de unghiuri în care se află un penis în erecţie. Unele penisuri erecte sunt îndreptate în sus, altele în jos, unele sunt uşor curbate spre stânga sau spre dreapta. De obicei nici un penis nu este drept în erecţie.

 
 
Loading...