Ejacularea prematură este una dintre cele mai frecvente probleme sexuale cu care se confruntă marea majoritate a bărbaților în ziua de astăzi. Însă există cele mai bune exerciții antiejaculare care o dată puse în practică vă pot îmbunătăți viața sexuală.


Iată care sunt cele mai bune exerciții antiejaculare

Cele mai bune exerciții antiejaculare: Metoda Start/ Stop

Probabil că foarte mulți bărbați au auzit deja de această metodă. Este simplu de pus în practică și înseamnă, că în loc să te grăbești să ejaculezi cât mai repede, oprește stimularea când te simți prea excitat. După ce lucrurile s-au mai calmat un pic, reiei totul. Încearcă să variezi perioada de odihnă de la câteva secunde la un minut sau mai mult. Bărbații care au exersat această metodă Start/Stop, au observat îmbunătățiri evidente ale ejaculării și din acest motiv este considerată una dintre cele mai bune exerciții antiejaculare.

Cele mai bune exerciții antiejaculare: Metoda blocării

Este considerată ca fiind una dintre cele mai bune exerciții antiejaculare. Această metodă merită pusă în practică deoarece este eficientă și înseamnă pur și simplu contractarea mușchilor PC și a mușchilor abdominali simultan, astfel încât stomacul să fie tras cât mai mult posibil spre coloana vertebrală. Această metodă trebuie pusă în practică ori de câte ori ești excitat. Încearcă să-ți păstrezi contracțiile, continuând stimulrea în același timp. În timpul actului sexual, acest lucru este foarte ușor de făcut când femeia se află într-o poziție cu penetrare prin spate, iar bărbatul stă în genunchi.

Cele mai bune exerciții antiejaculare: Masturbarea

Masturbarea este una dintre cele mai bune exerciții antiejaculare. Aproape toți bărbații se masturbează indiferent de vârstă și dacă au sau nu o relație. Îi ajută să învețe cum să controleze orgasmul sau ejacularea. Acest lucru este vital pentru ca sexul să fie excelent.

Cele mai bune exerciții antiejaculare: Poziții sexuale care excită mai puțin

Pozițiile sexuale au un impact major asupra ejaculării și din acest motiv trebuie puse în practică doar acele poziții care nu excită foarte tare. De exemplu, trebuie exclusă poziția misionarului deoarece determină bărbatul să aibă ejaculare prematură și asta pentru că se exercită o mare presiune asupra musculaturii pelviene care este solicitată la maximum. Cele mai eficiente poziții antiejaculare sunt cele care nu solicită absolut deloc musculatura pelviană. Încercați poziția în care femeia stă deasupra, lingura sau poziția pe la spate când ambii parteneri stau în genunchi.

 
 
Loading...