Vrem, nu vrem, după un timp, ajungem sa ne neglijăm partenerul de viaţă şi ne concentrăm pe lucruri mai puţin interesante, chiar şi atunci când suntem în intimitatea casei. În articolul de mai jos aflaţi care sunt greşelile comise de femei acasă şi care, în timp, pot afecta relaţia.


Vă certaţi înainte de culcare

O regulă nescrisă spune că partenerii de cuplu nu trebuie să se culce niciodată supăraţi. Aşadar, orice problemă aţi fi avut pe timpul zilei, este bine ca seara să o daţi uitării şi să vă culcaţi îmbrăţişaţi. Totodată, evitaţi discuţiile lungi duse până la miez de noapte.

Vorbeşti sau scrii mesaje pe telefon când eşti în pat

În cursul zilei ai tot timpul să vorbeşti la telefon sau să trimiţi mesaje. Lucrurile ar trebui să se schimbe atunci când intri pe ușa casei și partenerul tău te așteaptă cu nerăbdare. În timp, acest obicei poate să devină deranjant și iubitul tău o să îți reproșeze asta sau o să se îndepărteze de tine.

Te uiți prea mult la televizor

O zi lungă și obositoare la muncă poate să aibă și alt final în afară de cel în care stai la televizor și ronțăi ceva. Emisiunile tale preferate pot să aștepte, dacă partenerul tău are plăcerea să te scoată în oraș sau, și mai bine, să petreceți o noapte în dormitor! 

Citești în fiecare seară şi nu îi acorzi atenţie iubitului

Dacă îți place să citești înseamnă că ești o femeie intelectuală și nu avem nimic de reproșat în legătură cu asta. Totuși, dacă faci asta în fiecare seară, ar putea să devină deranjant. O să te prindă atât de tare firul poveștii, o să îți neglijezi partenerul și o să uiți să mai trăiești viața în doi. 

 

Loading...
Citeste tot despre: