Scandaluri sexuale există de când lumea. Dar când în cele mai mari scandaluri sexuale din istorie era implicată câte o persoană celebră, publicul dorea amănunte picante şi detaliate.


Iată câteva dintre cele mai mari scandaluri sexuale din istorie

Cele mai mari scandaluri sexuale din istorie: Bill Clinton şi Monica Lewinsky

clinton_lewinsky.jpg

Cele mai mari scandaluri sexuale din istorie
Bill Clinton şi Monica Lewinsky au fost implicaţi într-unul dintre cele mai mari scandaluri sexuale din istorie
Foto: Click!

Fostului preşedinte american Bill Clinton i se atribuie unul dintre cele mai mari scandaluri sexuale din istorie. El a zguduit din temelii Casa Albă când a fost acuzat că ar fi avut relaţii sexuale cu stagiara Monica Lewinsky, la sfârşitul anului 1990. În cele din urmă, preşedintele american a fost pus sub acuzare, dar nu a fost demis din funcţie.

Cele mai mari scandaluri sexuale din istorie: Dominique Strauss-Kahn şi menajera

dominique_strauss.jpg

Cele mai mari scandaluri sexuale din istorie
Dominique Strauss-Kahn: A fost implicat într-unul dintre cele mai mari scandaluri sexuale din istorie
Foto: Click!

În 2011 întreaga lume a fost şocată la aflarea veşti că Dominique Strauss-Kahn, la acea vreme director FMI, ar fi violat-o pe camerista de culoare Nafissatou Diallo într-un hotel din New York. Din cauza acestui scandal Dominique Strauss-Kahn a trebuie să renunţe la ambiţiile lui de a candida la alegerile prezidenţiale din Franţa. Ca să scape de puşcărie el a plătit 1,5 milioane de dolari. De-a lungul timpului au tot apărut zvonuri că ar fi participat la numeroase alte orgii sexuale.

Cele mai mari scandaluri sexuale din istorie: Marie Curie şi fostul student

marie_curie.jpg

Cele mai mari scandaluri sexuale din istorie
Marie Curie s-a iubit cu fostul student şi a fost implicată într-unul dintre cele mai mari scandaluri sexuale din istorie
Foto: Click!

Marie Curie, o cunoscută cercetătoare şi om de ştiinţă care a decedat din cauza propriei expuneri la raze radioactive, a fost protagonista unuia dintre cele mai mari scandaluri sexuale din istorie. La vremea respectivă, după moartea soţului ei, Marie Curie s-a implicat într-o relaţie amoroasă cu Paul Langevin, un fost student al soţului ei.

Fireşte că aventura a ieşit la iveală din momentul în care soţia lui Paul a angajat un detectiv, dorind să afle ce se întâmplă cu acesta. Ea a reuşit să intre prin efracţie în apartamentul în care ce doi îndrăgostiţi se întâlneau, furând scrisorile de dragoste dintre Marie şi Paul. Sa declanşat un mare scandal de presă şi au fost aduse acuzaţii foarte grave la adresa lui Marie Curie.

Cele mai mari scandaluri sexuale din istorie: Eleonor Roosevelt şi o ziaristă celebră

eleonor_roosevelt.jpg

Cele mai mari scandaluri sexuale din istorie
Eleonor Roosevelt a provocat unul dintre cele mai mari scandaluri sexuale din istorie
Foto: Click!

Despre Eleonor Roosevelt, soţia unuia dintre cei mai cunoscuţi preşedinţi americani, Franklin D. Roosevelt, care a condus SUA în timpul celui de-al doilea război mondial, s-a zvonit că ar fi avut o relaţie de iubire cu Lorena Hickok, o ziaristă. La un moment dat au fost găsite nişte scrisori ale lui Eleonor către presupusa iubită, în care îşi descriau momentele intime. Eleonor a fost Prima Doamnă din istoria Statelor Unite bănuită de o relaţie extraconjugală tot cu o femeie.

Cele mai mari scandaluri sexuale din istorie: Ingrid Bergman şi regizorul italian Roberto Rosselini

ingrid_bergman.jpg

Cele mai mari scandaluri sexuale din istorie
Ingrid Bergman o celebră actriţă care a provocat cele mai mari scandaluri sexuale din istorie
Foto: Click!

Ingrid Bergman una dintre cele mai iubite actriţe din toate timpurile a fost implicată într-unul dintre cele mai mari scandaluri sexuale din istorie. Căsătorită fiind, ea s-a cuplat cu regizorul italian Roberto Rosselini în timpul unor filmări.

La vremea respectivă, ea a şocat pe toată lumea şi foarte multe persoane din anturajul ei s-au revoltat inclusiv senatorul de Colorado Edwin Johnson, care a declarat public că Ingrid Bergman este o femeie „malefică”.  Nu după mult timp de la declanşarea scandalului, ea s-a despărţit de soţul ei şi s-a căsătorit cu regizorul italian, cu care a avut doi copii.

Cele mai mari scandaluri sexuale din istorie: Tiger Woods şi orgiile sexuale

tiger_woods.jpg

Cele mai mari scandaluri sexuale din istorie
Tiger Woods a fost implicat în cele mai mari scandaluri sexuale din istorie
Foto: Click!

Tiger Woods este unul dintre cei mai cunoscuţi jucători de golf din toate timpurile şi a fost implicat în cele mai mari scandaluri sexuale din istorie. De-a lungul timpului s-a vorbit despre orgiile sexuale cu mai multe amante şi despre dependenţa de sex pe care o avea. Viaţa lui Tiger Woods a fost zguduită din temelii, iar soţia sa, modelul norvegian Elin Nordegren, a decis să divorţeze după şase ani de mariaj.

 

Loading...