Ziua Îndrăgostiților a fost celebrată cu pasiune pe toate meridianele. La 14 februarie florăresele au rămas fără flori, cofetăriile, fără prăjituri, magazinele de lenjerie intimă au rămas fără produse și bijuteriile s-au golit de cercei, brățări, broșe și pandantive.


Însă după ploaia de cadouri, îndrăgostiții au dat frâu liber pasiunii. 2.000 de adulți din Marea Britanie au răspuns la întrebările unui studiu realizat de Euroclinix explicând pozițiile de sex în care au făcut dragoste de Sfântul Valentin.

Cea mai romantică poziție de amor a fost votată poziția misionarului, când bărbatul stă deasupra, iar partenera îi poate înlănțui brațele în jurul gâtului. Statistic, în poziția misionarului, îndrăgostiții se privesc cel mai mult timp în ochi și se sărută cel mai mult, de aceea 64% dintre femei o adoră.

Pe locul secund s-a aflat poziția ”ea deasupra”, care a înregistrat 48% din voturile bărbaților cu vârste cuprinse între 21 și 60 de ani. Motivul pentru care este aleasă este ”perspectiva de ansamblu asupra iubitei” care se proptește în mâini de pieptul iubitului.

Pe locul trei cu peste 30% din voturile exprimate de ambele sexe s-a clasat poziția ”pe la spate, în lateral”. Respondenții au explicat că preferă această variantă pentru că este mai confortabilă, asigură o penetrare mai adâncă și menține trupurile în contact cu peste 80% din suprafața pielii.

 
 
Loading...