Indiferent de domeniul de activitate, recordurile stabilite de oameni au atras întotdeauna atenția, iar cele legate de sex au stârnit și mai mult interesul. Iată câteva dintre cele mai tari recorduri sexuale ale bărbaților care merită toată atenția.


Click! îți spune care sunt cele mai tari recorduri sexuale ale bărbaților.

Cele mai tari recorduri sexuale ale bărbaților: Cea mai lungă masturbare

Masturbarea cea mai lungă a fost de 8,5 ore și face parte dintre cele mai tari recorduri sexuale ale bărbaților. Acest eveniment a avut loc la Centrul pentru Sex și Cultură din San Francisco și care a atras peste 200 de participanți.

Cele mai tari recorduri sexuale ale bărbaților: Cea mai de durată erecție

Un tânăr ciclist irlandez deține unul dintre cele mai tari recorduri sexuale ale bărbaților. El a avut o erecție care a durat 5 săptămâni. Acest lucru a avut loc în urma unui accident de bicicletă care i-a cauzat un flux neregulat de sânge către penis și din acest motiv erecția lui a durat atât de mult timp. Doctorii au afirmat că dacă problema ciclistului nu ar fi fost tratată, aceasta ar fi putut duce la formarea unui cheag de sânge. În urma tratamentului irlandezul a scăpat de această problemă chinuitoare.

Cele mai tari recorduri sexuale ale bărbaților: Cel mai lung penis

Unii au tendința să spună că mărimea contează, alții că nu prea. Johan Falcon este posesorul celui mai lung penis din lume deținând astfel unul dintre cele mai tari recorduri sexuale ale bărbaților. Organul lui sexual măsoară 33 de cm în stare erectă și 24 de cm în stare flască. Deși organul său genital este imens, în privința stării de funcționare nu are nici un fel de problemă.

Cele mai tari recorduri sexuale ale bărbaților: Cea mai lungă ejaculare

Recordul celei mai lungi ejaculări este deținut de Horst Scultz, al cărui jet de spermă a fost proiectat până la o distanță de 6 m. Bărbatul este și deținătorul recordului pentru cea mai înaltă ejaculare, 4 m cât și pentru cea mai mare viteză de ejaculare, 42,7 m/s.

Cele mai tari recorduri sexuale ale bărbaților: Cele mai multe orgasme într-o oră

Un german deține unul dintre cele mai tari recorduri sexuale ale bărbaților în sensul că a fost în stare să ajungă la orgasm de 16 ori într-o singură oră.

Cele mai tari recorduri sexuale ale bărbaților: Bărbatul care a făcut sex cu cele mai multe femei

Vedeta de filme porno Jon Dough este bărbatul care a făcut sex cu cele mai multe femei în 24 de ore. 55 de femei i-au trecut prin pat în acest interval și din acest motiv este deținătorul unuia dintre cele mai tari recorduri sexuale ale bărbaților. Actorul s-a sinucis în 2006 la vârsta de 43 de ani.

 

 
 
Loading...