Multe studii au arătat faptul că cicăleala este motivul numărul unu care-i face pe bărbaţi să fie nemulţumiţi de relaţia în care sunt implicaţi. Nu-ţi mai cicăli partenerul de viaţă. Ţine minte că acesta nu trebuie să facă lucrurile aşa cum crezi tu şi în ordinea pe care o consideri “normală”, iar cicăleala nu va face decât să înrăutăţească situaţia.


Asta nu înseamnă că în momentul în care ceva te deranjează să nu îi spui partenerului. Ci este foarte important cum o spui şi mai ales, să nu îţi creezi un obicei din a te lega tot timpul de lucruri minore şi lipsite de importanţă.

Aşadar, nu fi cicălitoare şi pe cât posibil, evită să aduci în discuţii greşelile din trecut. Ce s-a întâmplat în trecut nu ţine de domeniul prezentului, aşa că nu are rost să îţi aduci aminte de acele momente.

De foarte multe ori rezolvi mai multe cu un compliment decât cu un reproş, iar dacă iubitul tău te va găsi tot timpul nervoasă şi deranjată de ceva, se va îndepărta de tine din ce în ce mai mult. Încearcă să fii relaxată şi să ai o atitudine pozitivă, fii dispusă să discuţi deschis despre probleme într-o manieră care să nu îl pună pe parteneri într-o postură defensivă.

 

Loading...