Este important să ştiţi că dragostea poate fi influenţată de grupele sanguine şi din acest motiv trebuie să vă întrebaţi viitorul partener ce grupă de sânge are. Compatibilitatea sexuală în funcţie de grupa sanguină are un rol foarte important dacă vreţi ca o posibilă relaţie să meargă bine.


Descoperiţi cu cine aveţi compatibilitate sexuală în funcţie de grupa sanguină.

Compatibilitate sexuală în funcţie de grupa sanguină: Grupa A

Persoanele din această grupă de sânge nu sunt pe placul tuturor dar ştiu să atragă atenţia celor pe care le doresc. Le place să facă pe seducătorii fără să pară că îşi propun acest lucru şi preţuiesc independenţa. Nu îşi dezvăluie trăirile şi sentimentele prea uşor şi au nevoie de încredere şi de timp ca să se simtă în largul lor în braţele cuiva. Din punct de vedere sexual le place să treacă de la fantezii sălbatice la tandreţe.O persoană cu aceeaşi grupă de sânge le poate seduce uşor, dar relaţia nu este de lungă durată. Au compatibilitate sexuală în funcţie de grupa sanguină cu persoanele care au grupa AB deoarece au imaginaţia bogată şi se potrivesc cu stilul lor.

Compatibilitate sexuală în funcţie de grupa sanguină: Grupa B

Sunt persoane care instinctiv ştiu cum să te ţină pe jar.Sunt extrem de seducători şi au un fel aparte de a face dragoste. Au foarte mare încredere în propria persoană şi sunt mândri se sexualitatea lor debordantă. Nu se dau în lături de la tot felul de jocuri erotice şi au puterea să-şi convingă şi partenerii să participe. Au compatibilitate sexuală în funcţie de grupa sanguină foarte mare cu persoanele care au grupa AB.

Compatibilitate sexuală în funcţie de grupa sanguină: Grupa AB

Persoanele din această grupă de sânge sunt renumite pentru temperamentul fierbinte şi pentru iscusinţa de care dau dovadă în dormitor. Sunt capabil să facă orice pentru a obţine ceea ce vor. Nu sunt genul de persoane care să se joace cu sentimentele sau care să îşi provoace partenerii fără a avea nici o intenţie. Le place în schimb seducţia şi îşi doresc plăcerea imediat. Adoră să facă sex în locuri publice fiindcă pericolul de a fi văzuţi îi excită. Au compatibilitate sexuală în funcţie de grupa sanguină cu cei din grupa B.

Compatibilitate sexuală în funcţie de grupa sanguină: Grupa 0

Sunt persoane extrem de senzuale, pasionale şi neobosite atunci când fac sex. Sunt extrem de seducătoare şi nu se dau în lături de a se folosi de puterea lor de seducţie pentru a suci minţile celor cu care intră în contact. Nu au prejudecăţi şi nu li se pare nimic ieşit din comun atunci când vine vorba de experienţe noi şi de locuri inedite pentru a face dragoste. Nu se feresc să practice sadomasochismul, schimbul de parteneri sau jucăriile sexuale cât mai variate. Au compatibilitate sexuală în funcţie de grupa sanguină cu cei care au grupa AB şi B.

 
 
Loading...