Unele femei cred că reprezentanţii sexului puternic pentru a se excita au nevoie doar să le vadă dezbrăcate. Însă studiile în domeniu au demonstrat că lenjeria pe care acestea o poartă în momentele intime le poate stârni bărbaţilor apetitul erotic. Iată ce trebuie să facă o femeie în pat şi cu ce ar trebui să se îmbrace pentru a-şi înnebuni partenerul.


Seducţia bărbaţilor nu constă doar în atingerea zonelor erogene, ci şi în purtarea unei lenjerii sexy. Ceea ce porţi în dormitor are un impact major asupra apetitului sexual al iubitului tău. Poate că nu te-ai gândit până acum la acest lucru, dar bărbaţii nu prea sunt încântaţi de femeile care nu poartă lenjerie intimă.

Un alt aspect de care trebuie să ţii cont atunci când eşti cu partenerul tău este că dezbrăcarea poate deveni un act monoton înaintea unei partide de amor. Prin urmare, adio entuziasm şi dorinţă! De aceea, ar trebui să faci acest moment cât mai interesant. Nu arunca hainele imediat de pe tine, cu atât mai mult dacă porţi o lenjerie intimă care trebuie admirată, ci lasă-te dorită. Prelungeşte acest scenariu şi cu siguranţă iubitul tău va fi mult mai pasional în pat. Nu trebuie neapărat să faci striptease dacă nu te simţi în largul tău, ci doar să condimentezi puţin atmosfera.

În concluzie, o femeie care vrea să-şi împresioneze iubitul în dormitor nu trebuie să mizeze doar pe mişcările ei senzuale, ci şi cu felul în care se îmbracă.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: