Oricine poate beneficia de pe urma lubrifianților. Lubrifierea face ca totul să alunece, să gliseze și reușește să introducă lucruri mari în locuri mici.


Lubrifianții combat uscarea vaginală și ar trebui folosiți cu jucăriile sexuale și în explorarea sexului anal. Unele orificii nu produc în mod natural propriile lor substanțe lubrifiante(anusul este primul pe listă) și de acea lubrifierea reprezintă o necesitate pentru orice obiecte care pătruns în spațiile respective. Lubrifianții fac, de asemenea, ca sexul să fie mult mai plăcut și, în unele cazuri îi prelungesc durata.

Cei mai buni lubrifianță care se comercializează sunt fie pe bază de apă, fie pe bază de silicon. Cei pe bază de apă au avantajele prețului mai accesibil și al eliminării mai ușoare din corp. În schimb, cei pe bază de silicon nu se usucă niciodată și nici nu se evaporă de pe piele, dar nu pot fi îndepărtați decât cu apă și săpun.

Lubrifianții mai vâscoși sunt recomandabili pentru sexul anal și folosirea jucăriilor

„Unele persoane sunt alergice la lubrifianți, de fapt la conservantul paraben din compoziția acestora. Dacă bănuiți că puteți fi alergici, verificați cu atenție eticheta oricărui produs înainte de a-l cumpăra”, a spus Eve Marx în cartea sa „101 lucruri inedite despre sex”.

Loading...
Citeste tot despre: