Îţi place un bărbat şi ai vrea să se îndrăgostească de tine? În această situaţie, va trebui să apelezi la câteva trucuri care nu dau niciodată greş. Iată mai jos cum să te comporţi şi ce să faci ca să-ţi pice-n plasă!


Ai grijă de aspectul tău

Multe femei, când vor să atragă un anumit bărbat, exagerează extrem de mult la capitolul aspect. Se machează foarte strident şi se îmbracă provocator. O mare greşeală, pentru că ajung să arate ca nişte femei uşoare de care bărbaţii fug mâncând pământul. Este foarte important să ai grijă de aspectul tău dar fără să exagerezi. O manichiură şi o pedichiură impecabile, o tunsoare nouă, o pereche de pantofi cu toc, un machiaj discret, o rochie potrivită sunt câteva aspecte de care trebuie să ţii cont pentru a te simţi bine în pielea ta. 

Învaţă să asculţi

Bărbaţilor le place să vorbească despre ei, aşadar ar fi bine să înveţi să asculţi. Asta le dovedeşte faptul că femeia respectivă este interesată de ei. Se ştie că femeile sunt foarte vorbăreţe, iar asta poate deranja uneori un bărbat. Lasă-l pe el să controleze discuţia, iar tu poţi vorbi 20-30% din timpul pe care îl petreci alături de el. Nu ar trebui să ţi se pară o recomandare exagerată pentru că, dacă îl interesezi, te va întreba multe lucruri despre tine. Iar asta va duce la o discuţie relaxată dar interesantă.

Fii veselă, optimistă, cu o atitudine pozitivă

Nici unui bărbat nu-i plac femeile negativiste, pesimiste, serioase, rigide, triste sau exagerat de melancolice. Dimpotrivă, bărbaţii se îndrăgostesc de femei vesele, optimiste, care le ridică moralul şi nu de cele care îi bagă în depresii. 

Flirtează cu el

Dacă îţi place un bărbat dar îţi este frică să flirtezi cu el atunci e ca şi cum l-ai pierdut. Bărbaţilor le place să fie băgaţi în seamă, să fie în centrul atenţiei şi trataţi ca nişte regi. Vor observa imediat dacă o femeie este interesată de ei doar urmărindu-i comportamentul.

 

 
 
Loading...