Din ce în ce mai multe persoane în ziua de astăzi descoperă că au înclinaţii homosexuale. Unii dintre ei se nasc cu această orientare, iar alţii încep să conştientizeze pe parcursul vieţii că sunt atraşi sexual, fizic şi emoţional de persoane de acelaş sex. În acest articol răspundem la întrebarea „Cum îmi dau seama că sunt homosexual?”, aducând câteva informaţii referitoare la acest subiect.


Nu este uşor de acceptat această situaţie, mai ales că, încontinuare, ei sunt priviţi cu reticenţă. Iată 6 aspecte, care să-ţi dea de înţeles că eşti atras de persoane de acelaş sex.

Cum îmi dau seama că sunt homosexual? Iată 6 indicii:

  1. După prima experienţă sexuală cu o femeie, realizezi că nu-ţi place. Marea majoritate a homosexualilor realizează, încă de la primul contact sexual cu o femeie că nu simt absolut nimic. Vaginul nu este sub nici o formă atragător pentru aceștia.
  2. Îţi place să te uiţi după bărbaţi cu admiraţie. Fie că te uiţi după ei pe stradă sau în alte locuri unde poţi fi în preajma lor, ochii tăi vor fugi către fundul lor care ţi se va părea sexy şi atractiv. Dacă te atrage această parte a corpului e un indiciu clar că ești pasionat de sexul anal.
  3. Te exciţi în momentul în care eşti atins de un alt bărbat. Realizezi că la cea mai mică atingere a unui alt bărbat, corpul tău reacţionează şi ai erecţie. nu ar trebui să te șocheze asta. Dacă simți așa ceva, nu prea mai este cale de întoarcere.
  4. Ai tot felul de fantezii în care îţi imaginezi că faci sex doar cu bărbaţi. La un moment dat, vei dori să depășești planul imaginației. Vei dori să pui şi în practică aceste fantezii, fiindcă îţi provoacă plăcere.
  5. Simţi atracţie sau dragoste intensă faţă de un alt bărbat şi toată ziua te gândeşti la el. Realizezi că te-ai îndrăgostit şi nu mai poţi trăi fără un bărbat. Îţi place cum vorbeşte, gesticulează sau cum gândeşte. Te exciţi doar la gândul că vei face sex cu acel bărbat. Toate acestea sunt indicii clare că poți fi homosexual.
  6. Îţi place să faci sex oral altui bărbat şi să ţi se facă. Nimic nu este mai atractiv şi excitant pentru tine decât să fii mângâiat, sărutat pe tot corpul de un alt bărbat şi să vă faceţi sex oral unul altuia.

Artişti celebri care au recunoscut că sunt homosexuali

elton-john-ricky-martin.jpg

elton john ricky martin homosexuali
Elton John şi Ricky Martin au recunoscut că sunt homosexuali
Foto: AP

 

  • Elton John (67 de ani) nu a avut nici o problemă să recunoască că este homosexual. El a spus că a fost căsătorit timp de 4 ani cu o femeie, în anii ’80. Imediat după divorţ, a declarat că în sfârşit se simte „împăcat cu sexualitatea” lui. De 21 de ani, artistul are o relație cu David Furnish. Relația lor a început în 1993, la cinci ani după ce Elton John a recunoscut că e homosexual. Cuplul are doi fii născuţi de mame-surogat. Zachary (4 ani) și Elijah (2 ani). Din decembrie 2014, cei doi s-au și căsătorit, putând face acest lucru, pentru că din primăvara anului trecut în Marea Britanie și Țara Galilor s-au legalizat căsătoriile între homosexuali.
  • Ricky Martin (43 de ani), după mulţi ani de speculaţii, a recunoscut în sfârşit că este homosexual. Anunțul a fost făcut de artist, pe site-ul personal. Sunt mândru să spun că sunt un homosexual norocos”, a scris cântăreţul, pe rickymartin.com. „Să continuu să trăiesc aşa cum am făcut-o până azi ar întina strălucirea care marchează naşterea acestor copii. Destul. Trebuie ca acest lucru să se schimbe (...) Astăzi este ziua mea, ora mea, momentul meu ...) Anii de tăcere şi meditare m-au făcut mai puternic şi mi-au amintit că toleranţa trebuie să vină din interior”, a mai spus el atunci. Și Ricky este tată, după ce a apelat la „serviciile” unei mame-surogat. Din 2008, are gemeni, pe care i-a botezat Valentino și Matteo. El s-a iubit cu Carlos Gonzales, dar s-a despărțit de acesta în ianuarie 2014, la scurt timp după ce s-a zvonit că cei doi vor să se căsătorească. Și ar fi putut să o facă, căci în New York, căsătoriile între homosexuali au fost aprobată, din iunie anul trecut. În acest moment, solistul este în căutare de partener.
 
 
Loading...