Alte articole

Ştim cu toţii că marea majoritate a femeilor uneori mimează orgasmul din diferite motive. Cum îţi dai seama că mimează orgasmul? Desigur există câteva semne care indică prezenţa orgasmului, dar trebuie să ţineţi cont de un amănunt foarte important, că nu sunt valabile pentru orice femeie şi orice situaţie.


Iată cum îţi dai seama că mimează  orgasmul partenera ta de sex. Este superficială şi nu se implică aşa cum trebuie în timpul partidei de sex.

Cum îţi dai seama că mimează orgasmul: Se agită să te satisfacă

Majoritatea femeilor ca să ajungă să aibă orgasm trebuie să se concentreze şi să stea într-o poziţie anume în timp ce fac sex cu partenerul. Firesc că în timpul preludiului sărutările şi mângâierile sunt ideale, însă în timp ce ea se străduieşte să atingă orgasmul nu se mai poate concentra şi pe alte lucruri fiindcă acestea îi distrag atenţia. Însă, dacă partenera se agită foarte mult să te satisfacă  şi nu se preocupă deloc de plăcerea ei, dacă răspunde foarte repede fiecărui gest al tău, înseamnă că şi manifestările ei de extaz sunt doar pentru a-ţi da satisfacţie.

Cum îţi dai seama că mimează orgasmul: Nu dă semne de excitaţie

În timpul partidei de sex semnele de excitare a partenerei  devin vizibile, mai ales când este în faza de dinaintea orgasmului. De exemplu mâinile ei sunt fierbinţi, abdomenul cald iar expresia din ochi este pierdută. Saliva este aproape uscată, creşte ritmul respiraţiei şi cel cardiac şi muşchii pelvieni se contractă . În timp ce femeia are orgasm vaginul şi uterul se contractă de câteva ori. Cum îţi dai seama că mimează orgasmul? Dacă nimic din toate aceste semne nu se întâmplă, înseamnă că doar mimează.

Cum îţi dai seama că mimează orgasmul: Se grăbeşte să încheie partida de sex

Marea majoritate a femeilor ajung foarte greu la orgasm şi din cauza întârzierii apariţiei lui, multe dintre ele preferă să mimeze orgasmul pentru a scăpa mai repede de acest chin. Sau pur şi simplu nu le place să facă sex sau nu se simt bine în pielea lor.

Cum îţi dai seama că mimează orgasmul: Ţipă exagerat

Când o femeie ţipă exagerat în timpul unei partide de sex nu înseamnă că se simte şi bine. Într-adevăr unele pot fi foarte zgomotoase fiindcă aşa le vine, dar pentru a şti cu exactitate trebuie să te asiguri că ţipetele ei sunt reale. Dacă începe să tremure şi să scoată sunete exagerate încă de când îi pui mâna pe sâni înseamnă că falsează, nu că se topeşte de extaz. Cum îţi dai seama că mimează orgasmul? În timpul actului sexual, întrerupe din când în când penetrarea şi vezi dacă ţipă la fel şi când nu-I faci nimic.

 
 
Loading...