În momentul în care te îndrăgosteşti, vrei ca acest sentiment să dureze toată viaţa. Nu este un ideal greu de atins, însă, pentru reuşită este nevoie de răbdare, de tact, de acceptare şi de încredere. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să păstrezi flacăra iubirii mereu aprinsă.


Invită-ţi partenerul la întâlniri romantice

Chiar dacă ești într-o relație de mai mulți ani cu iubitul tău, asta nu înseamnă că nu trebuie să mai ieșiți la întâlniri. Aranjează-te, cumpără-ți o rochie provocatoare și nu uita și de puțin machiaj. Partenerul tău va fi mai mult decât încântat de această schimbare!

Arată-i apreciere

Mulțumește-i pentru orice lucru mărunt pe care îl face pentru tine, chiar dacă la momentul respectiv ți se pare lipsit de importanță. Indiferența și lipsa de apreciere sunt două aspecte care pot duce la sfârșitul unei relații.

Flirtează cu el

Da, știm, după o perioadă, poate fi destul de dificil și chiar amuzant. Totuși acest lucru păstrează flacăra iubirii aprinse și vă poate ajuta să vă apropiați mai mult.

Recunoaște-ți greșelile

Într-o relație, vina este de obicei aruncată asupra partenerului. Dacă vrei ca relația ta să dureze până la adânci bătrâneți, atunci este bine să începi să îți recunoști greșelile și să îți ceri iertare.

Faceți lucruri interesante împreună

Deși este greu de crezut, monotonia chiar poate fi evitată într-o relație. Dacă el este genul care nu iese prea des, atunci fii tu cea care preia inițiativa. Plănuiește vacanțe, dar și ieșiri în oraș.

Nu uita de romantism

Romantismul și pasiunea sunt cele două lucruri care țin flacăra iubirii aprinse. Fii romantică atunci când este cazul și nu uita să îi arăți în fiecare zi cât de mult îl iubești.

 

 
 
Loading...