Atunci când schimbările din viaţa de zi cu zi vă perturbă programul și rutinele voastre, primul lucru pe care trebuie să-l luați în considerare este timpul rezervat relației, timp care poate părea mai puțin important decât munca, comisioanele sau treburile casnice.


Pentru a contracara acest lucru, programați-vă în mod intenționat, în fiecare săptămână, o seară romantică în afara locuinței. Acest lucru poate părea o nimica toată, dar pentru multe cupluri este mai ușor să spună, decât să facă. Programarea timpului petrecut împreună în afara rutinei obișnuite este o oportunitate de a vă conecta unul cu celălalt.

Utilizați acest timp pentru a obține cea mai bună conexiune dintre voi doi: cină, sex, o altă activitate de care vă puteți bucura. Chiar și activitățile obișnuite făcute împreun pot fi oportunități de a vă conecta, atunci când timpul este prea scurt.

Stabiliţi nişte ritualuri pe care să le respectaţi

Faceți-vă un obicei din a vă săruta de „la revedere“ dimineața și din a vă întâmpina unul pe celălalt cu un sărut, când vă revedeți după o zi de muncă. Este un obicei simplu, dar servește și ca doză rapidă de intimitate, atunci când nu aveți timp pentru mai mult. Când vă grăbiţi, puteți să comunicați unul cu celălalt prin a vă scrie mesaje diverse, nu neapărat de dragoste, pe oglinda de la baie.

Acestea sunt ritualuri care vă ajută să vă conectați emoțional, mai ales în momentele în care sunteți copleșiți de stresul exterior. Eforturile mici pot aduce recompense semnificative.

 

Loading...
Citeste tot despre: