Ce faci când iubitul tău îţi vorbeşte deschis despre dorinţa de a încerca un joc de rol sexual? Desigur, fiecare om este diferit, iar reacţiile lui, la fel. Unele persoane pot fi intrigate sau în totalitate de acord atunci când partenerul de viaţă vine cu astfel de idei. Altele, pot considera sugestia drept ridicolă şi jenantă.


Specialiştii în materie de sex spun că exprimarea acestor sentimente este un motiv suficient pentru a te simţi specială, chiar dacă ideea este nedorită. Acest lucru se datorează faptului că este nevoie de o doză zdravănă de curaj pentru ca mulţi să se deschidă în legătură cu lucruri considerate tabu. Aşadar, dacă iubitul tău a avut curaj să îţi spună fanteziile sale, cel mai bun lucru de făcut este să fii înţelegătoare, deschisă şi să nu judeci. Dacă vei râde sau critica, el se poate simţi ruşinat şi relaţia voastră afectată.

Dacă, însă, ţi se propune ceva ce nu te atrage, dar nu vrei să îţi faci consoarta să se simtă ciudat, trist sau jenat pentru că a încercat, discutaţi deschis şi explică-i de ce nu ai dori să puneţi acel lucru în practică. De asemenea, poate ajungeţi la o altă idee care să convină amândurora.

 
 
Loading...