Dacă fericirea partenerului tău este importantă pentru tine, cu siguranţă îţi doreşti să faci lucruri care să te ajute în acest sens. În articolul de mai jos, descoperă câteva trucuri simple, cu rezultate incredibile în ceea ce priveşte relaţia ta şi dispoziţia iubitului tău.


Oferă-i spaţiu

Lasă-l să iasă cu prietenii în oraş sau să aibă propriile hobby-uri, care nu te includ şi pe tine. La urma urmei, oricine are nevoie de puţin spaţiu. Dacă îţi sufoci partenerul de viaţă, nu faci altceva decât să îl îndepărtezi.

Surprinde-l cu mici atenţii

Nu numai reprezentantele sexului frumos trebuie să primească mici atenţii şi dovezi de afecţiune. Surprinde-ţi partenerul cu câte un gest mărunt care valorează mai mult decât un cadou substanţial. Prin aceasta, îi vei arăta că te gândeşti la el şi că vrei să fie fericit.

Ai grijă de felul în care arăţi

Atunci când ieşiţi în oraş, aranjează-te în aşa fel încât să atragi privirile tuturor. Ai grijă de felul în care arăţi şi nu te neglija niciodată. Orice bărbat este fericit să aibă alături o femeie frumoasă şi elegantă.

Preia iniţiativa în pat

Nu îl lăsa pe el să facă totul în intimitate, ci încearcă şi tu să preiei iniţiativa din când în când. Surprinde-l cu o partidă de sex când se aşteaptă mai puţin şi ghidează-l pe parcurs, ca să ajungeţi la orgasm în acelaşi timp.

Fii încrezătoare în forţele tale

Chiar dacă eşti într-o relaţie, nu înseamnă că nu mai poţi să fii o femeie independentă, încrezătoare în propriile forţe. Bărbaţii sunt fericiţi alături de femei care dincolo de vulnerabilitatea de care dau dovadă  în momentele intime, sunt puternice şi determinate.

 

 

 
 
Loading...