Atunci când viaţa ta sexuală este nesatisfăcătoare este important să analizezi problemele de ordin psihologic pe care le poţi avea. Relaţia ta cu tine, dar si cu iubitul tău îţi influenţează decisiv sexualitatea.


Experţii accentuează cât de important este să te simţi bine în pielea ta, bine în prezenţa partenerului tău, bine în posturi sexy, totul pentru a putea avea o viaţă sexuală satisfăcătoare. În ultima vreme remarci că îţi este mult mai greu să atingi orgasmul? Motivele de ordin psihic sunt numeroase: suspectezi că te înşală, a glumit pe seama kilogramelor tale în plus, nu vă mai potriviţi în pat şi ţi-e greu să îi mai intri în graţii. Ai remarcat cu siguranţă că stresul te îndepărtează de orgasm.

Nu acelaşi lucru îl putem spune despre bărbaţi. Eşti curioasă cum de iubitul tău propune să faceţi sex deşi i s-a tăiat din salariu sau e supărat pe tine? Bărbaţii văd sexul ca pe un scop în sine, în timp ce femeile vor să obţină de la sex apropiere emoţională de partener. O altă diferenţă este că domnii văd sexul ca pe o manieră de a obţine plăcere, în timp ce doamnele şi domnişoarele au nevoie de plăcere pentru a face sex. Aceste două diferenţe de optică îi avantajează pe bărbaţi care nu lasă psihicul să le saboteze viaţa sexuală.
 

Loading...