Este cunoscut faptul că majoritatea bărbaţilor sunt obsedaţi de organul lor sexual. Au tot felul de curiozităţi despre penis şi, adesea, se gândesc că al lor este mai mic decât media.


Iată câteva curiozităţi despre penis pe care, probabil, nu le ştii.

Curiozităţi despre penis: Se poate rupe

Organul genital masculin se poate rupe în timpul unei partide de sex dure şi se numeşte fractură peniană. Aceasta presupune un traumatism la nivelul ţesutului fibros din jurul organului genital masculin, plus pierderea erecţiei şi apariţia unei vânătăi.

Curiozităţi despre penis: Creşte o dată cu vârsta

În ciuda tuturor problemelor cu care se confruntă un bărbat, dimensiunea penisului rămâne o problemă în topul acestei liste, fiindcă toţi bărbaţii şi-ar dori un penis mare. Nimic nu face un penis mai mare decât înaintarea în vârstă, iar acest lucru încetează în jurul vârstei de 20 de ani.

Curiozităţi despre penis: Alcoolul afectează erecţia

Există bărbaţi care consumă alcool intenţionat pentru a fi mai potenţi în dormitor. Într-adevăr o cantitate mică de alcool îmbunătăţeşte erecţia şi întârzie ejacularea. În momentul în care se exagerează veţi avea mari probleme cu erecţia.

Curiozităţi despre penis: Există un muzeu pentru penisuri

Un orăşel din Islanda găzduieşte cel mai mare muzeu al penisurilor din lume. Amenajat în locuinţa unui localnic, muzeul dispune de o colecţie de peste 200 de penisuri provenind de la diverse mamifere. Mai nou, în muzeu poate fi admirat şi un penis uman care a aparţinut unui bărbat de 95 de ani. El a decis ca, după moartea sa, să-şi doneze penisul.

Curiozităţi despre penis: Cel mai lung măsoară 33 de cm

Jonah Falcon este posesorul celui mai lung penis din lume, 33 de cm, probabil cel mai mare organ sexual pe care l-a văzut omenirea până în prezent. La vârsta de 10 ani, penisul lui măsura deja 20 de cm, fiind mult mai dotat comparativ cu ceilalţi copii de vârsta lui. În mod normal penisul unui adult, atunci când se află în stare erectă, măsoară între 13 şi 17 cm. Penisul lui Johan în schimb măsoară 24 de cm în stare flască şi atinge incredibila dimensiune de 33 de cm în stare erectă.

Curiozităţi despre penis: Au aproximativ aceeaşi mărime

Penisurile sunt aproximativ la fel, ca mărime. Un penis normal măsoară între 14 şi 16 cm în erecţie, iar circumferinţa medie este de 12-13 cm. În stare flască un penis poate măsura între 7 şi 8 cm. Proporţional un penis mic se poate mări la erecţie mai mult decât un penis mai mare.

Loading...