Foarte multe femei aleg să renunţe la fericire din premise greşite. De multe ori, de vină este teama că bărbatul din faţa lor nu este potrivit pentru ele. Ce trebuie să înţelegi este că bărbaţii sunt foarte diferiţi, iar dacă ai suferit în trecut, nu înseamnă că vei suferi şi acum. Nimic nu poate fi mai neplăcut pentru iubitul tău decât să trăiască cu impresia că niciodată nu va fi suficient de bun pentru tine. Nu trebuie să compari experienţele trecute cu ceea ce ai în momentul de faţă şi nu trebuie nici să îţi negi dreptul la fericire.


Iubirea nu are un şablon, nicio relaţie nu este la fel, iar tu trebuie să începi să înţelegi asta. Dacă ai suferit din dragoste, nu înseamnă că acest lucru se va întâmpla mereu. Nu căuta în iubitul tău actual calităţile pe care le avea fostul, pentru că acest lucru nu te va ajuta să te simţi mai bine.

Fiecare îşi dovedeşte iubirea în felul său, trebuie doar să îi acorzi o şansă persoanei din faţa ta. Încearcă să apreciezi gesturile pe care le face şi acceptă că fiecare persoană este diferită. Nu este greu să iubeşti pe cineva şi nici să îţi manifeşti iubirea, totul ţine doar de modul de gândire şi de ceea ce alegi în viaţă: să fii fericită sau să rămâi prinsă mereu în trecut.

 

 

 

 

 
 
Loading...