Deși, în ultimul timp, femeile par lipsite de inhibiții, se pare că lucrurile nu stau deloc așa. Încă mai sunt reprezentante ale sexului frumos care preferă să facă amor cu hainele pe ele sau cu lumina stinsă.


Se rușinează cu goliciunea lor

Foarte multe femei întâmpină această problemă și din acestă cauză preferă să facă sex cu lumina stinsă. Motivele pot fi diferite, de la timiditatea crescută până la complexe legate de aspectul fizic. Cu toate acestea reprezentantele sexului frumos trebuie să țină cont de un aspect foarte important. Chiar dacă aveți mici defecte fizice, sexul cu lumina aprinsă vă va ajuta să vă iubiți așa cum sunteți, să vă respectați și să căpătați mai multă încredere în voi.

Spunându-le mereu partenerilor că nu suportați lumina aprinsă sau că nu vreți să vă dezbrăcați complet vor ajunge să creadă că aveți foarte multe defecte. Fiecare femeie e frumoasă în felul ei, iar partenerul are cu siguranţă o mulţime de motive pentru care te-a ales tocmai pe tine.

Pe de altă parte, în timpul unei partide de sex, partenerul de viaţă este atât de implicat în a-ţi oferi şi a-şi oferi plăcere încât nu va observa nici un defect fizic pe care crezi că l-ai avea sau este doar în mintea ta.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: