Vibratoarele sunt o jucărie specială pentru femeile conștiente de sexualitatea lor, care adoră să se masturbeze. Nu în ultimul rând, pot fi o alegere bună pentu reprezentantele sexului frumos care simt nevoia să se detensioneze sexual în lipsa unui partener de viață. Pe de altă parte, multe cupluri găsesc că e foarte excitant să aibă jucării sexuale în dormitor.


Sunt femei pentru care actul sexual în sine nu e suficient pentru a ajunge la orgasm și din acest motiv se folosesc de această jucărie sexuală. E adevărat că, în unele cazuri, vibratorul poate crea o anume “dependentă”, iar femeile care îl folosesc des spun că nu mai pot ajunge la climax fără el. Însă, dacă vreți să vă bucurați de acest minunat accesoriu sexual și să vă achiziționați unul trebuie să țineți cont de câteva sfaturi.

Materialul din care este confecționat

În momentul în care sunteţi hotărâte să vă achiziţionaţi un vibrator este foarte important să ţineţi cont şi de materialul din care acesta este confecţionat. De exemplu, jucăriile sexuale din cauciuc sau silicon sunt recomandate pentru penetrarea vaginală şi anală pe când cele din plastic pentru stimularea clitoridiană.

vibrator.jpg

sfaturi la alegerea vibratorului
În momentul în care vreţi să vă bucuraţi de senzaţiile pe care vi le poate oferi un vibrator trebuie să ţineţi cont de forma şi de mărimea acestuia
foto: 123RF

Să aibă trepte de viteză

Nu este nici un secret că unele femei ajung mai greu la orgasm. Din acest motiv, ar fi indicat să-şi achizioneze un vibrator pentru a le ajuta să se bucure de climax. Dacă este pentru prima dată când folosiţi această jucărie sexuală trebuie să alegeţi una cu trepte de viteză pentru a fi sigure că o puteţi folosi indiferent de tipul de masturbare. Iar dacă felul de a vă masturba este unul mai liniştit sunt recomandate cele cu intensitate mică a vibraţiilor.

Forma și mărimea acestuia sunt importante              

Atunci când vreţi să vă bucuraţi de senzaţiile pe care vi le poate oferi un vibrator trebuie să ţineţi cont de forma şi de mărimea acestuia. În magazinele de specialitate veţi găsi o gamă variată de vibratoare în funcţie de necesităţi.

Tipul de plăcere pe care vrei să ți-o oferi

Unul dintre cele mai bune sfaturi pentru alegerea vibratorului este să ştii foarte bine ce zonă vrei să stimulezi. De exemplu, vibratoarele în formă falică sunt perfecte pentru penetrarea vaginală. Pe de altă parte pot produce satisfacţie şi în afara vaginului, deoarece pot stimula foarte bine clitorisulul. Pentru acest tip de plăcere sunt foarte bune şi vibratoarele de ultimă generaţie sau cele cu acţiune duală. Dacă îţi doreşti să îl foloseşti pentru penetrarea anală, îţi trebuie un vibrator sub formă de pâlnie.

 
 
Loading...