Când se îndrăgostesc și se află la început de relație, partenerii doresc să își petreacă cât mai mult timp împreună. Starea pe care o simți atunci când te îndrăgostești creează dependență și este greu să poți să renunți la ea. Însă este extrem de important să vă acordaţi o oarecare libertate pentru a nu vă simţi încorsetaţi în relaţie


Dacă este important să aveţi un timp rezervat pentru a-l petrece împreună, la fel de important este să faceţi lucruri şi separat. Cu toţii avem nevoie de momente pe care să ni le dedicăm doar nouă.

Fie că vrei să te vezi cu prietenii tăi la o cafea, că vrei să vezi un film la cinema, să faci sport, să mergi la cumpărături sau să citeşti o carte interesantă, bucură-te din plin de timpul pe care ţi-l acorzi ţie însăţi. În acelaşi timp, trebuie să îl laşi şi pe partenerul tău de viaţă să facă acelaşi lucru. La finalul zilei veţi avea lucruri noi pe care să vi le povestiţi şi o să vă facă mare plăcere să staţi de vorbă.

O relaţie sănătoasă nu înseamnă să fii legată non-stop de persoana de lângă tine. Fiecare are nevoie să se autocunoască, să se dezvolte şi să mediteze, aşa că nu privi timpul pe care îl petreceţi cu voi înşivă ca pe o separare.

 
 
Loading...