Valoarea unei relaţii sau căsnicii este pusă mereu în discuţie, pentru că de multe ori aceasta se încheie. Astfel mulţi oameni evită să se implice cu adevărat, pentru că nu are niciun rost de vreme ce mai devreme sau mai târziu se vor despărţii oricum.


Din ce în ce mai multe persoane preferă să nu se angajeze în relaţii de lungă durată de teamă că acestea se vor sfârşi. De-a lungul timpului, visele, aspiraţiile, ţelurile pe termen lung se schimbă, la fel şi oamenii care pot deveni incompatibili pentru a mai convieţui împreună. Asta nu înseamnă că relaţia respectivă privită în asamblu este sau a fost lipsită de beneficii.

Pentru ca succesul unei relaţii nu stă în cât de lungă este perioada de existenţă, ci în ceea ce au reuşit să îndeplinească împreună cei doi parteneri, în calitatea timpului petrecut împreună, şi în felul în care au evoluat atât intelectual cât şi psihic unul alături de altul.

Acesta este felul în care trebuie să ne gândim la o relaţie pe termen lung sau o căsnicie, şi nu la cât de repede sau nu va eşua, ori câte avem de realizat înainte pentru a putea pune individualitatea pe planul secund şi a ne dedica unui mariaj.

 

 

 

Loading...
Citeste tot despre: