Sexul poate fi distractiv, spontan, plin de entuziasm, relaxant, dar, pentru unele femei, sexul este un motiv de anxietate și stres. Există anumite frici care le împiedică pe acestea să se bucure de partide senzaţionale de amor.

Cu cât ţinem viaţa sexuală mai tabu şi nu discutăm despre ceea ce ne macină, cu atât mai mică va fi satisfacţia şi şansa de a rezolva la timp şi fără consecinţe problemele intime. Iată de ce le este teamă femeilor când fac sex?

Poate nu îi place cum îi fac sex oral

Este o teamă pe care o au cele mai multe femei. Până la urmă, nimeni nu s-a născut priceput, totul se învaţă în timp. Pe de altă parte, comunicarea cu partenerul are un rol extrem de important, aşa că dacă vorbiţi des despre ce-i place şi ce nu, nu aveţi cum să daţi greş.

Cum pot să fiu sigură că aleg metoda contraceptivă cea mai potrivită?

În acest caz, vei avea grijă să o alegi sub atenta îndrumare a unui medic ginecolog. El este în măsură să îţi dea sfaturile cele mai bune. Niciodată nu trebuie să iei ceva la voia întâmplări sau la recomandarea unei prietene care foloseşte un anumit tip de  pilule.

Dacă insist să folosim prezervativ, nu vom simţi aceeaşi plăcere

Este una dintre marile temeri ale femeilor de care trebuie să scape. În ziua de astăzi există pe piaţă o gamă variată de prezervative extra-fine care nu diminuează în niciun fel plăcerea sexuală. Pe de altă, nu renunţaţi în ruptul capului la prezervativ, în special într-o relaţie abia începută.

loading...
Loading...