Facebook-ul creează false iluzii asupra relaţiilor şi alimentează aparenţele şi nu esenţa. De cele mai multe ori, relaţiile care par perfecte în fotografiile expuse pe reţeaua sociale nu sunt deloc aşa în realitate. Din acest motiv, nu este bine să compari relaţia ta cu a altor cupluri, mai ales când vine vorba de Facebook.


Din păcate, din ce în ce mai multe persoane au ajuns să-şi trăiască viaţa pe Facebook, să mânânce într-un loc special doar ca să dea check-in, să plece cu iubitul/iubita în vacanţă doar ca să arate prietenilor de pe reţeaua de socializare pe unde se plimbă, iar acest comportament nu este normal. Dacă eşti fericit cu ceva, nu simţi nevoia să epatezi. Atunci când arăţi prea mult, înseamnă că ceva lipseşte. Mai bine te gândeşti la asta înainte să invidiezi alte relaţii pe Facebook.

Relaţiile pe Facebook, de cele mai multe ori, nu sunt ceea ce par. Este bine să eviţi pe cât posibil să-ţi expui viaţa personală tuturor celor cu care eşti prieten pe Facebook. O dragoste adevărată trebuie trăită în viaţa reală, fără check-in-uri, fără statusuri, fără comentarii, doar cu sentimente reale şi cu bucuria că ai lângă tine persoana potrivită.

 
 
Loading...