Părinții nu ar trebui niciodată să se bage în relațiile copiilor, fiecare trebuie să fie răspunzător pentru propria căsnicie și atât.


Foarte multe cupluri au probleme în interior, deoarece partenerii se lasă afectaţi de cele exterioare. Cel mai bun caz este cearta din cauza părinţilor, a rudelor care îşi bagă nasul în relaţia voastră. Comentariile ironice ale mamei la adresa partenerului, nemulţumirile tatălui sau criticile bunicilor pot ajunge să vă împovăreze şi astfel să începeţi să vă doriţi ceea ce este mai bine pentru familie, şi nu pentru voi. Împlicit, vor apărea probleme care poate nici nu sunt ale voastre, dar le trataţi ca atare.

Nu lăsaţi pe nimeni să se amestece în relaţia voastră. Tu poate îi iubeşti un defect pe care părinţii îl detestă. Continuă să-l iubeşti şi poartă o discuţie cu membrii familiei. Cu siguranţă, ei îţi vor binele, însă prin prisma trăirilor şi gândurilor lor. Doar tu eşti singura persoană care ştie ce este mai bine pentru tine, aşa că nu te lăsa influenţată de absolut nimeni.

 

 

Loading...
Citeste tot despre: