Când vorbeşti despre o relaţie bazată pe o dragoste oarbă, vorbeşti de fapt despre o relaţie în care lucrurile nu stau chiar aşa cum ar trebui. Există cazuri şi cazuri, însă de cele mai multe ori este vorba de alegerea greşită a partenerului, din cauza diferenţei de pregătire profesională, intelect, statut financiar, dar mai ales a nepotrivirii de caracter sau comportament.


Lăsând la o parte orice considerente fizice, există şi relaţii eşuate deoarece sunt bazate mai mult pe atracţia fizică. Sunt relaţii care nu funcţionează mai mult de câteva luni sau mai mult de o noapte, în unele cazuri. Acest lucru iese la iveală atunci când atracţia sexuală nu mai există. De aceea femeile frumoase şi excesiv de cosmetizate sunt rareori cu adevărat fericite şi trec prin mai multe relaţii eşuate până întâlnesc un partener stabil.

Şi iată de ce şi bărbaţii se dovedesc a fi la un moment dat atraşi nu doar de ceea ce se vede la exterior ci şi de ceea ce se simte după o cunoaştere mai profundă: intelect, mod de gândire, cultură generală, simţ al umorului.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: