Atunci când sunteţi implicaţi într-o relaţie serioasă, şansele să vă certaţi sunt destul de mari. De multe ori, toate lacrimile şi ţipetele se transformă cu uşurinţă într-o partidă de sex cel puţin memorabilă. Poate că nu va repara problemele, dar este un mod bun de a vă reaminti că măcar vă potriviţi la ceva.


Sexul de împăcare este fierbinte, fascinant, înnebunitor, încărcat de toate emoţiile provocate de cearta pe care tocmai aţi avut-o. Fie că este pentru că v-aţi împăcat după o perioadă mai lungă de despărţire sau după doar câteva ore de supărare, sexul de împăcare are o anumită încărcătură emoţională. Psihologii avertizează însă că, pentru o relaţie, nu este indicat ca emoţional să ajungi să crezi că totul se poate rezolva cu o partidă de sex, oricât de plăcută ar fi aceasta.

Cearta nu trebuie să reprezinte un motiv pentru a face sex

Există foarte multe cupluri care au o relaţie sexuală foarte bună, dar cam atât. Iar sexul nu poate fi utilizat drept scuză la nesfârşit pentru că, în loc ca relaţia să înregistreze un progres, nu va evolua deloc. Sexul de împăcare poate avea un efect pozitiv dacă şi numai dacă este dorit de ambii parteneri. Prin eliberarea tensiunii şi prin acest boom de energie, cuplurile pot reveni la sentimente şi gânduri mai bune. După sexul de împăcare cuplul ar trebui să poată  sta de vorbă calm şi să lămurească lucrurile. Din păcate, însă, după o partidă de amor nu prea mai avem chef să stăm de vorbă.

Loading...