Chiar dacă se presupune că vei sta cu acelaşi partener pentru tot restul vieţii, sexul poate deveni mult mai bun după căsătorie. Poate că pasiunea de la început se mai domoleşte, dar trebuie să priveşti şi partea plină a paharului, pentru că există o mulţime de aspecte interesante legate de viaţa sexuală în căsnicie. Iată care sunt:


Nu trebuie să vă mai prefaceţi

Într-o căsnicie, nu mai este nevoie să mimaţi orgasmul sau să spuneţi că vă plac acrobaţiile în dormitor. Aceste minciunele se folosesc, de regulă, la începutul relaţiei, când evitaţi sinceritatea de teamă să nu vă îndepărtaţi sau să jigniţi partenerul. O bună comunicare în pat vă va ajuta să vă descoperiţi reciproc.

Vă cunoaşteţi foarte bine

O relaţie de lungă durată are avantajele sale, iar unul incontestabil este acela că ştiţi exact ce aşteptări are partenerul în aşternuturi, care sunt zonele lui eronege, unde trebuie să insistaţi cu atingerile - şi unde nu.

Puteţi să experimentaţi tot ce vă trece prin cap

Fanteziile sexuale nu pot fi puse în aplicare fără să comunicaţi, să negociaţi şi să aveţi încredere unul în celălalt. Vă cunoaşteţi suficient de bine pentru a nu vă mai teme să experimentaţi lucrurile pe care, la început de relaţie, nu aţi fi îndrăznit să i le propuneţi partenerului.

Vă puteţi bucura de orgasmul simultan

Nu este o regulă, dar cu cât ai mai des relaţii intime cu aceeaşi persoană, cu atât este mai probabil să aveţi orgasm simultan. Într-o relaţie de lungă durată, reuşiţi să vă sincronizaţi mai bine în pat, pentru că vă cunoaşteţi mai bine.

Sexul este mereu disponibil

Convieţuirea sub acelaşi acoperiş presupune că puteţi face sex oricând, desigur, dacă aveţi o comunicare bună şi o căsnicie solidă. Nu mai este nevoie să traversezi oraşul pentru a merge la o întâlnire, pentru că partenerul este lângă tine şi, chiar dacă nu mai faceţi la fel de mult sex ca pe vremuri, vă puteţi bucura de el ori de câte ori vreţi.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: