Cele mai multe femei sunt irezistibil atrase de bărbații rebeli, iar asta în detrimentul celor care le oferă stabilitate. Fără îndoială, viața lângă un bărbat rebel va fi întotdeauna palpitantă. Mereu în căutarea aventurii, bărbatul rebel își va testa limitele la maximum! Reprezentantele sexului frumos sunt, în acelasi timp, intrigate și incitate de non-conformismul acestor bărbați. Dacă adăugăm spiritul de aventură celorlalte trăsături care-i definesc pe rebeli, e de la sine înțeles de ce femeile se îndrăgostesc de ei.


Departe de a fi amabili, timizi şi respectuoşi, bărbaţii rebeli au o sumedenie de tresături care le fac pe reprezentantele sexului frumos să îi dorească foarte mult. Nesupus regulilor, acest tip de bărbat emană siguranţă de sine, încredere şi putere. De multe ori este carismatic, în căutare de senzaţii tari şi atrage prin stilul său de viaţă dinamic. Puterea sa este emanată prin atitudinea sa sfidătoare faţă de tot ceea ce este impus, lăsând impresia că în viaţă deţine controlul în toate privinţele. Femeile implicate în relaţii cu acest gen de bărbat pot descoperi că acesta îşi va exercita dominaţia şi pe plan personal, fiind o persoană manipulatoare şi lipsită de empatie.

În căutarea bărbatului perfect, o femeie care se îndrăgosteşte de un “rebel” va proiecta asupra lui şi alte caracteristici pozitive, care corespund aşteptărilor ei, pe care însă partenerul în realitate nu le posedă. Ea alege să ignore semnele de control, dominaţie, agresivitate, pentru că dacă le-ar recunoaşte, ar însemna să iasă din relaţie. Dar acest lucru ar presupune spulberarea fanteziei sale despre bărbatul pe care îl are în faţă şi acceptarea realităţii.

 

 
 
Loading...