Sexul oral este unul dintre cele mai intime acte sexuale, bărbaţii considerându-l chiar mai intim şi mai excitant decât orice poziţie sexuală. Totuşi, pentru unele femei această practică este extrem de controversată şi au motivele lor care le împiedică să facă aşa ceva partenerului.


Aşadar, care este cauza care le determină pe femei să fie reticente în a oferi sex oral? Multe reprezentante ale sexului frumos consideră această practică intimă, drept unul dintre cele mai înjositoare şi degradante acte, care le desconsideră în faţa bărbaţilor. Alte femei, deşi sunt dispuse, evită pe cât posibil  să ajungă în stadiul de a fi nevoite să-şi satisfacă partenerul astfel, de teamă că nu se vor pricepe, că nu vor ştii ce să facă odată ce ajung în faţa faptului împlinit.

Află, că iubitul tău nu te va considera o femeie uşoară pentru că îi faci sex oral, cum nici nu se va simţi dezamăgit dacă prima dată, vei fi uşor stângace. Din contră, el se va simţi minunat, va şti că are lângă el o femeie dezinhibată şi plină de încredere, şi nu va ezita să te aducă şi el pe culmile extazului, întorcându-ţi favorul.

 

 
 
Loading...