Dacă vei cădea pradă tentaţiei de a te culca din nou cu fostul iubit, îţi suprimi singură dreptul de a avea noi experienţe. Faptul că rămâi blocată pe o relaţie care nu va fi niciodată aşa cum îţi doreşti, te împiedică să îţi deschizi inima spre alte persoane de sex opus.


În primul rând, puteţi avea intenţii diferite pentru care vreţi să faceţi sex. Intenţiile diferite, precum împăcarea în cazul tău şi răzbunarea în cazul lui, vă pot provoca răni adânci. Este important ca înainte de act să lămuriţi motivele pentru care vreţi să faceţi sex din nou.

Dacă amândoi vreţi doar sex şi atât, pregăteşte-te pentru dimineaţa următoare când el poate pleca fără să te mai caute vreodată. Eşti pregătită pentru aşa ceva? La polul opus, pentru ex-ul tău partida de sex poate însemna mai mult decât a însemnat pentru tine. N-ai vrea ca după experienţa sexuală să te acuze că i-ai frânt inima, din nou.

Chiar dacă la început aţi pornit cu aceleaşi intenţii, sexul după încheierea relaţiei vă poate provoca revelaţii sentimentale pe care nu le-aţi fi anticipat. E posibil ca partida de sex să vă facă să uitaţi care au fost motivele despărţirii. Sexul cu fostul iubit poate duce la împăcare, dar şi la o nouă despărţire.
 

 

Loading...
Citeste tot despre: