Jucăriile sexuale precum vibratoarele sau dildo-urile au rolul de a condimenta viața sexuală și de a o face mult mai distractivă. În comparaţia dildo vs vibrator este destul de dificil de dat un verdict deoarece fiecare răspunde unor anumite preferinţe ale fiecărei femei.


Unii consideră că jucăriile sexuale sunt folosite doar de persoanele singure, însă lucrurile nu stau chiar așa. Ele pot fi folosite foarte bine şi în cuplu. Aşadar, ce alegem în comparaţia dildo vs vibrator?

Dildo vs vibrator: Ce este vibratorul?

 • Dildo vs vibrator. Este una dintre cele mai apreciate și folosite jucării sexuale cu baterie reîncărcabilă și care de cele mai multe ori are forma unui penis. În cele mai multe situații este preferat vibratorul. Acesta are rolul de a condimenta viața sexuală în cuplu sau este folosit pentru penetrare în timpul masturbării de femeile singure.
 • Vibratorului este un mod sănătos de a-ți explora sexualitatea, corpul. Este recomandat în special femeilor care experimentează foarte rar orgasmul, deoarece vibrația poate fi cea mai rapidă și ușoară modalitate de a-l descoperi. Poate fi folosit in nenumarate feluri: extern, pentru stimularea clitorisului, intern, pentru penetrare sau ambele in acelasi timp.
 • Dildo vs Vibrator: De foarte multe ori este ales vibratorul în locul dildo-ului, deoarece este confecționat din diferite materiale, vibrează și are nenumărate funcții.
 • jucrii_sexuale_0.gif

  dildo vs vibrator
  Dildo vs vibrator: cele mai bune idei pentru un cuplu plictisit în pat
  Foto: 123RF

Dildo vs vibrator: Ce este dildo-ul?

 • Este o jucărie sexuală și are forma unui penis, însă nu vibrează. În ceea ce priveşte "disputa" dildo vs vibrator, de cele mai multe ori, dildo-ul este preferat fiindcă nu vibrează și poate fi folosit pentru penetrări vaginale, anale, pentru masturbare sau alte activități sexuale.
 • Unul dintre principalele criterii se selecție al dildo-ului ar trebui să fie dimensiunea acestuia. Acest detaliu este important deoarece va determina satisfacția de care ai parte în urma folosirii acestei jucării. Pot fi drepte sau curbate, iar cele din urmă sunt folosite în special pentru a atinge punctul G.
 • Dildo vs Vibrator. Cele mai apreciate și răspândite dildo-uri sunt cele din silicon deoarece sunt rezistente, de calitate și pot fi găsite într-o varietate de forme, culori și mărimi.

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: