Un studiu recent a dezvăluit că bărbaţii cred că nimic nu este mai fierbinte la o femeie decât să preia iniţiativa în pat şi să fie spontană. De obicei, bărbaţii sunt cei care au iniţiativa în dormitor. Deci iubitului tău sigur i-ar plăcea să preiei şi tu controlul din când în când. Să iniţiezi partide de amor, să stai deasupra sau să încerci să-l seduci. Un astfel de comportament îl va încânta în mod sigur.


Aşadar, nu mai aştepta ca partenerul de viaţă să iniţieze mereu partidele de amor, învaţă să iniţiezi şi tu. Cu toţii vrem să fim admiraţi şi doriţi, iar într-un cuplu, iniţierea momentelor de intimitate nu revine unui singur partener. Componenta sexuală joacă un rol important în calitatea unei relaţii, iar asupra acesteia trebuie să ne concentrăm, întrucât în timp, ea se poate deteriora.

Când faci parte dintr-un cuplu şi există sentimente puternice pentru partener, nu ai motive să refuzi să experimentezi această latură a relaţiei voastre şi nici să atribui responsabilitatea ei celuilalt. Denotă deschidere faţă de celălalt, interes şi, în egală măsură, una dintre cele mai importante componente a unei relaţii.

În timp, atracţia noutăţii şi îndrăgostirea de la începutul relaţiei îşi vor pierde din intensitate. Acestea sunt înlocuite de o abordare conştientă a actului, de explorare, de jocuri, de fantezie şi de interes pentru a păstra dorinţa ascunsă.

 
 
Loading...